dilluns, 30 de novembre del 2009

Bio


Eskassa Llibertat neix a Terrassa a principis de l'any 2008, per una colla d'amics amb ganes de tocar la música que més els hi agradava. En un principi la banda estava formada per 4 components que anaven al mateix institut; Enric Franco (guitarra), Carles Domènech (baix), Àlex Sànchez (bateria) i Marc Casanovas (saxo). Però amb el pas del temps la banda es va anar consolidant amb noves incorporacions; Aleix Costa (trompeta), Pau Centelles (guitarra solista), Pau Roman (trombó) i Pere Cornudella (percussions). Al començar el curs 08-09 ens va deixar el guitarrista Enric Franco, ben aviat va ser substituït per Josep Marcet, va estar entre nosaltres tot just un any,fins que va arribar Jofré Orús, guitarrista actual del grup.

Gràcies a totes aquestes incorporacions el grup va aconseguint el seu propi estil, que dóna un resultat d'una música critica-festiva que fa trempar!!!


2008
·Neix Eskassa Llibertat.

·Aquell mateix any sortim de la nostre poblacio, tocan per la comarca de l'alt Urgell entre d'altres, compartir escenaris amb grups com Kayo Malayo, Hot Numbers…


2009
·Guanyadors del Concurs Conecta’09
·Finalistes del concurs de Musica Jove, a l’Acampada Jove 2009

·El 2009 pasem per ciutats com Barcelona (Gracia), Terrassa, Montblanc, Sabadell, Matadepera i Suria, Compartint escenaris amb grups de renom com La Gossa Sorda.


2010

Esperem una temporada amb grans objectius a asolir.

0 Comments: